Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Sineanket

ALİ SUNAL

Başrolünde oynadığınız 'Yusuf Yusuf' filminin diğer komedi filmlerinden farkı ne? Farkı; komediyi aksiyonla birleştirmesi.... 'Yusuf Yusuf'a komedinin yanında iyi bir aksiyon da diyebiliriz.
Oya Başar'la yıllar sonra aynı projede yer almak nasıl bir duygu? Çok keyifli. O, benim 'Yusuf Yusuf' projesindeki şansım, aynı zamanda ailem...
Son dönemde hangi komedi filmlerini beğendiniz? Kendi filmime çok konsantreyim.
Sizi son dönemde hep komedi ağırlıklı projelerde görüyoruz, ileride bir dramda rol almak ister misiniz, yoksa komedi oyuncusu olarak mı anılmak istiyorsunuz? Benim görüşüme göre oyuncu her rolü oynayabilendir. Çeşit severim.
Kemal Sunal'ın oğlu olmanın üzerinize yüklediği sorumluluklar neler? Büyüğümdür, ustamdır, babamdır. Onun öğrettiklerinden, öğütlerinden faydalanıyorum ama zannedildiği gibi babamın bayrağını teslim almış değilim; kimsenin de böyle düşünmesini istemem.
'Güldür Güldür'de seyircinin interaktif bir biçimde oyuna dahil olması yorucu olmuyor mu? Onları da dahil etmek kolay mı? Senaryoya dahil etmiyoruz, ne oluyorsa orada oluyor. Hiç bilmediğiniz, tanımadığınız insanlarla iletişim kurmak hem çok keyifli, hem heyecanlı, hem de çok öğretici...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA